Welkom bij The Cupido

Van harte welkom op onze website.

ZIE BIJ DE OPENINGSUREN BETREFFENDE DE NIEUWE OPENINGSUREN EN INFO COVID 19.

The Cupido - Ruddervoorde

Intussen meer dan één jaar open en geslaagd in onze opzet denken we om de mensen het gevoel te geven dat ze erbij horen en waar iedereen zich thuis voelt als zijnde een tweede thuis.
Ben je nieuw in het milieu of ervaren swingers maakt voor ons niet uit we willen dat je erbij hoort en niet alleen in een hoekje moet zitten!Daarom gaan wij als uitbaters steeds als eerste contact leggen met jullie wat wij heel belangrijk vinden.
Kortweg, “kliekjes” hebben we niet en houden we ook niet van dus alles verloopt zeer sociaal waar we zeer hard aan gewerkt hebben.
Onze vaste klanten delen onze mening waar we zeer dankbaar voor zijn.
Daarom ook hebben we bvb een gezellig hoekje gecreëerd waar er rustig kan met elkaar gesproken en/of geflirt worden in een rustgevende sfeer met voldoende zitplaatsen.
In ons vernieuwde restaurant is er de mogelijkheid om te genieten van een koud buffet met steeds verse warme soep (behalve op bepaalde dagen maar dan staat dit vermeld in de agenda!)

BELANGRIJK : 
Bij ons is iedereen (21+) zeer welkom alhoewel we de verhouding koppels en single mannen op een deftig niveau willen houden.
Dit wil zeggen dat single mannen zeker welkom zijn maar dan in beperkte mate.
Één woord dragen, we zeer hoog in het vaandel en dat is Respect voor mekaar !!!!
Ruzie en geroddel willen we zeker niet in de club, vervelende en opdringerige mensen eveneens niet want dit bederft enkel de goede sfeer en ons imago.
Voor dergelijke mensen is er echt geen plaats in onze club !!!

Proper en net verschijnen aan de ingang is het minste wat wij verlangen en personen die al beschonken aankomen gaan we vriendelijk vragen om een volgende maal terug te komen om een leuke avond te beleven.
Wat drugs betreft houden we het simpel, bij vaststelling hiervan zal deze persoon of personen met onmiddellijke ingang verwijderd worden uit de club en dit voor eens en altijd en brengen we de politie hiervan op de hoogte.
wij willen een propere club waar het voor IEDEREEN plezierig is om te vertoeven zodoende dat men een leuke en ontspannende avond kan beleven.
wij hopen jullie allen snel te mogen verwelkomen voor een leuk feestje.

Vanwege het Cupido Team